www.sokmotorexpert.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Retur- och utbytespolicy

På grund av att varorna säljs via Internet kan våra kunder inte prova dem på förhand. Så det är svårt att undvika all olämplighet. Om du är missnöjd med köp av någon anledning, hjälper vi dig med en snabb återvändande eller utbyte. När det gäller eventuella olägenheter som du kan stöta på, är vi verkligen ledsna för det. Retur- och utbytespolitiken vi tillämpar inkluderar:

För retur:

Returer ska skickas tillbaka inom 7 arbetsdagar efter mottagandet av ditt paket. Alla returnerade föremål måste vara i gott skick, oanvända, osoilerade, obehandlade och oklara. Alla tillbaka paket måste vara försäkrade. Alla returnerade föremål är föremål för gratis återbetalningsavgift och köpare är ansvariga för sådana fraktkostnader.

För utbyten:

Endast nya och oanvända föremål med alla tillbehör och i deras ursprungliga paket kan accepteras för utbyte. Föremålen ska skickas tillbaka inom 7 arbetsdagar efter mottagandet av ditt paket. Alla tillbaka paket måste vara försäkrade. Utbyten kommer att skickas ut inom 5-7 arbetsdagar efter mottagandet av din avkastning. Köpare ansvarar för sådana fraktkostnader.

Viktigt meddelande:

1. Trots att vi gör löftet för 100% krångelfri retur, kommer det att uppskattas om du seriöst seriöst innan du gör och beställer för att inte leda till onödigt slöseri med tid och pengar. 2. Vänligen kontakta vår kundservice först för att få returadressen.

3. Om det returnerade paketet förloras under sändningen, ansvarar vi inte för sådan saknad. Så det ursprungliga postkontot kvittot måste hållas för att kräva ersättning för förlusten.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.sokmotorexpert.se